«В поддержке оживает надежда», — Епифаний выступил с обращением в день онкобольного ребенка

«В поддержке оживает надежда», — Епифаний выступил с обращением в день онкобольного ребенка

Равно как передает Цензор.НЕТ, текст обращения опубликован в Фейсбуке главы ПЦУ.

Шрифт обращения: "Слово Предстоятеля Української Православної Церкви (ПЦУ) прежде Міжнародного дня онкохворої дитини

Дорогі у Христі! Совершенно життя людини складається з різних зустрічей чи так з рідними та близькими, чи з колегами в соответствии с роботі, чи з перехожими людьми. Всі вони нам являють одне – таїнство існування іншої людини.

15 лютого є Міжнародним денно дитини, яка хвора на рак. Тобто це воскресенье, коли Церква, держава, громадські організації, волонтери та всі небайдужі ровно по особливому звертають увагу на онкохворих дітей. Сьогодні, в понедельник Стрітення Господнього, ми маємо можливість ще однієї зустрічі, яка подібно, як зустріч старця Симеона з Ісусом, може перемінити наше життя – це зустріч із онкохворою дитиною.

Кожна дитина, а особливо та, яка переживає важку хворобу, має ей-богу на повноцінне духовне і фізичне життя, повагу, дбайливе ставлення персоналу лікарень та соціальних служб, вход до вичерпної, зрозумілої медичної та правової інформації щодо перебігу хвороби, а особливо забезпечення доступу по знеболення.

Треба пам’ятати, що Господь створив і лікаря, і ліки, а зрештою Лично прийшов у цей світ, сповнений страждань, щоб бути нашим милосердний Лікарем, щоб по (по грибы) словами пророка Ісаї "взяти для себе наші хвороби", а "Його ранами ми зцілились".

Сьогодні, звертаючись поперед всіх людей доброї волі, хочу наголосити, що Господь бог через нас проявляє Свою любов та милосердя, які наче світло освітлюють темряву повсякденного життя.

Сиречь нехай ця сьогоднішня зустріч не обтяжує вам, а стане нагодою зустрітися з самим Господом, який сказав: "Що ви зробили одному з цих найменших — Мені зробили". Ми, як Церква, знаємо, що в підтримці оживає надія. Покажімо, що саме в момент відвідин онкохворої дитини та її рідних у вы немає важливішої людини за неї, скажіть: "Я з тобою", проявіть любов всього вашого єства, ибо Господь заповідає: "Як Я полюбив Вы так і ви любіть один одного" (Ін. 13: 34).

Дорогі діти, без- здавайтеся і перемагайте за допомогою Божою хворобу, і Создатель, Який сказав: "Прийдіть до Мене, всі струджені і обтяжені, і Я заспокою вы" (Мф. 11: 28), через велику віру допоможе Вы.

Нехай Господь зростить у всіх нас чесноти віри, надії і любові, таково щоб ми ніколи не вагалися й невыгодный сумнівалися в Богові та в упованні на Його могутню й неодмінну допомогу та полегшення в часочек хвороб і страждань".

Также читайте: В Украине побольше миллиона онкобольных: 143 тыс. новых случаев зарегистрированы в прошлом году, — Минздрав

Бустер: https://censor.net.ua/n3112029

latestadminportal

Добавить комментарий